tirsdag, juli 18, 2006

...hende, som ej frygtede lidt hjerte/smerte

Jeg har pt. tre yndlings-samtaleemner i hele verden. De to første er ret voksne og indeholder også materiale af potentiel interesse for andre end mig selv. De to første er:

No. 1) Museer, helst placeret på den australasiatiske plade og gerne med noget problematisk indhold omkring oprindelige folkeslag og deres kultur, lidelser, kurveflettraditioner og sådan.

No. 2) Alt der akkompagneres af rødvin.
Rødvin gør dig klogere og sjovere. Det sidste nogen gange mest pga. blå tænder. Men klogere, det er sikkert som en Volvo. Se bare Thomas Haden Church’s rolle i Pinot Noir-roadmovien ”Sideways”. Eller Brixtofte. Æh..

-Anyways, jeg og de mennesker jeg holder af og omgås bliver røvkvikke og skarpe som savklinger, når vi marineres let i lidt vin rouge.

Og museer er noget, som alle gider høre om, eller i al fald er nødt til at foregive interesse for i et vist tidsrum, hvis de vil opretholde et image som alment dannede og velorienterede mennesker. Derfor holder begge samtaleområder 100%.

Det tredje, derimod...

No.3 hedder Nikolai. Vi - mig og manden bag navnet - kommer kæreste, og det er for mig et uudtømmeligt emne. Det kan vendes og drejes, der sker hele tiden nye udviklinger, og gør der ikke, er der en tommetyk scrapbog af både søde og salte minder, jeg gerne trækker af stalden igen og igen, og paraderer i manegen med nye tolkninger og tillægsord fra gang til gang.

Jeg er klar over, at jeg ikke er det eneste menneske, der har denne grad af galopperende munddiarré omkring sin signifikante anden. Jeg er derfor også klar over, at det, for at sige det som det er, kan være helt gigantisk røvsygt at høre på.

Men af og til kan der godt være en god historie i det med kærlighed og to mennesker og rødglødende sjæle og brændte hjerter. Den med altanen i Verona er da landet meget heldigt hos folk gennem et par århundreder.

Der var også nogle søstre i Nordengland, som skrev sig godt varme i spindestuen omkring stolthed, fordomme, fornuft og forfløjenhed mellem thétid og dinner på The Manor.

Hende Sherezade gik da heller ikke helt forgæves i byen ved at spinde over temaet nat efter nat.
Og for retfærdigheden skyld skal det nævnes, at Barbara Cartland er den mest sælgende Britiske forfatter nogensinde. Og den længst levende kvinde af Jordbær-Hubba Bubba, man kender til.

Eksponerings-goplen fortæller mig, at min historie er mindst ligeså god som Tristan og Isoldes, bare helst uden vrede konger og irsk ø-klima. Jeg selv er skeptisk overfor goplen, men mener at huske, at det er MIN blog, og derfor må jeg gøre som jeg vil. Desuden er det ganske korrekt og rigtigt forstået, hvis skidtet her afspejler hvad der sker inden i mig. Ikke mht. peristaltikken, forstås. Mere noget med hvad der føles.

Det fede er, at via blog-formen kan vi tilfredstille begge parter: Jeg kan skrive om min kjærlighed til jeg bliver blå i hovedet (Eller Nikolai sagsøger mig for rettighederne til sin stage-persona. NB: Alle ligheder med nulevende eller afdøde personer er tilfældig).
Og goplen får sit, i og med at læserne kan hænge på så længe de gider, og hvis det er så rasende interessant, som goplen mener at det er, kan de hænge på til slut og ride med os ud i solnedgangen.

Ellers kan de klikke på Homestar Runner-linket i min link-liste til venstre og få noget animeret DAMP til at kurere the love nausea. *Link garanteret fri for følelsesporno*

Så det vil sige: Der kommer nok et kapitel om noget hjertebanken en dag. Tror, at jeg kunne tænke mig at starte med begyndelsen.

4 kommentarer:

 1. Jeg ser frem til denne del af bloggen, skat ;)

  SvarSlet
 2. Hva med sex? Kommer der ikke også noget om sex?

  SvarSlet
 3. Det var dig, der mindede mig om 'The mom-issue', Frederik ;)

  Men sex skal vel være del af enhver god tøseblog, især hvis man vil have en tv-serie baseret på sit liv. Så noget får vi vel strikket ind somehow.

  Udover at mine brødre ikke kan tåle det. Det bliver dit ansvar.

  SvarSlet
 4. Og det er jo mit højeste ønske at få en tv-serie baseret på mit liv.

  Regner med noget i retning af "Bottom".

  SvarSlet