fredag, oktober 06, 2006

...27 og én dag

Det lykkedes mig at genenmføre min fødselsdag ganske uden livkrise eller - indsigt. Tilgengæld fik jeg meget mad, og helt fantastiske gaver - og de sødeste lykønskninger, tusind tak, ikke mindst til de kærlige gutter, som har skrevet deres her på bloggen!

Især til de, som ikke er i landet, og som jeg så gerne ville have set (I ved hvem I er): Jeg har bestemt, at der skal synges karaoke i anledning af min føs'da (Det bliver så lørdag, da jeg har taget den festival-prægede tilgang og valgt at strække fornøjelserne over et par dage) . Og ved den anledning lover jeg at gøre alt i min magt for at der synges både "Africa" og "Kringsatt av fjender" - sidste dog muligvis i Kim Larsen version.

Cheers,

M

PS. SERVICEMEDDELELSE: Fra tirsdag bliver der efter al sandsynlighed ikke blogget en uge frem. For én af fødselsdagsgaverne var en tur til Toscana med den glade giver...

*jublejublejublejublejuble*

Min jubel kan ej udtrykkes nok. skal der ses på maleriske bakkedrag, poseres forelsket på slidte, men smukke ruiner og ædes så meget pasta, at vi kommer hjem som klumper af durum-dej. Kys falder forhåbenlig også et par af. Vi tjekker lige Firenze for Da Vinci-mysterier, og finder ud af, om Siena har et "Pandaens kvarter", og om Pandahesten er en favorit til det årlige by-ræs Il Palio. Jeg tror også, jeg vil tegne lidt, og så er det en vingård, vi skal bo på. Alt i alt kan det vist kun blive den af de bedste uge 41'ere i mit liv so far.

3 kommentarer:

 1. wow...

  Det virker som om du har alt den lykke du fortjener!

  stort fødselsdagskram fra Karl Johan (Gaden that is...)

  SvarSlet
 2. Marie-Louise jersinoktober 06, 2006

  stort tillykke og kram fra Marie-Louise
  og forresten mht karaoke på lørdag.. det er på eget ansvar. ( jeg har altid været glad for "we are the world")

  SvarSlet
 3. Det glæder mig Africa bliver føjet til playlisten. Jeg går ud fra det bliver optaget og siden frigivet på nettet, så vi andre også kan nyde aftenens højdepunkter?

  SvarSlet