onsdag, august 23, 2006

...til det visuelle

Det er længe siden vi har haft nogle billeder i denne blog - det gør vi noget ved her til aften. Et lille udvalg fra harddesken følger:
Det her er min lillebror David. Han spiller/straffer noget guitar og synger/kæfter op i et band, der hedder Narko Dart. Det er det, han gør her, men det er muligvis fra dengang det hed 'Nam Jam.

Narko Dart er et punkband, og det blev skabt en dag, hvor 'Nam Jam spillede så dårligt, at de blev ultra gnavne, og måtte forme et punkband for at få forløsning.

Narko Dart overtog hurtigt værtskroppen, og er nu et af de mest besynderlige indslag i den københavnske musikundergrund. De overrraskede fx. en flok uskyldige deltagere ved Socialistisk Ungdoms store Skt. Hans-fest på Amager strand i år ved at spille punk-opus'et "Jeg elsker McDonalds".

De har allerede udsendt seks albums, skal det siges. Jeg er meget stolt af min bror. Det var også ham med Irlands historie...

Narko Dart er meget demokratisk anlagt trods deres konstante antagoniseren af dem selv overfor alt og alle, så al deres musik kan hentes på deres hjemmeside: http://www.narkodart.dk

Det næste billede er min anden lillebror Thomas. Han er i gang med at slå nogle fjender fordærvet, formentlig orker eller frække, musikalske bønder. Læg mærke til, at han er bevæbnet med både spyd og sværd. Og blåt er klart hans farve.


Thomas er den mest engagerede rollespiller af os, og også klart den vildeste - ingen er mere ingame end Tjummi. Han vil gå langt for gamet og elsker at være obsternasig overfor jyske rollespilsarrangører.

Tjummi skal være advokat, og om konsekvenserne af dette for vores retssystem tør jeg end ikke gisne om med et gran salt. Det vil dog blive rystet, ligesom Tjummi har rystet fodgængere på Sjællands gader hele sommeren, ved at sælge dem den samvittighed, de ikke anede de havde - dvs. pushe dem et medlemsskab af Amnesty International. Det er gået over stok og sten. Da Thomas startede, sendte Andreas, som var hans chef, mig dagligt sms'er med Thomas score og lovprisninger af hans evner.

Det var vist alt hvad den ku' klare nu med upload, for den har lige skippet et billede at Niko og et af mig. Møgblog. Men måske et hint om, at jeg skal færdigredigere den artikel, som ligger og venter på mig - og som har en ventende redaktør i den anden ende af linien (og på MSN lige nu!).

5 kommentarer:

 1. Og begge af dine smukke brødre er jo fantastiske!!

  All praise!

  SvarSlet
 2. men hvad med dine polterabend billeder...
  og noget om alt den viden du har om bordeller og luder, skal vi ikek snart hav nogle sjov detaljer

  SvarSlet
 3. Hey Marie. Jeg er på dine skriftudbrud på los nettos. Det er fantastisk læsning. Og ekstremt underholdende når du er gal. Du skriver pisse fedt! Keepitupgirl. Derudover hader jeg punk og vil derfor enormt gerne fotografere Narkodart. Tror du jeg må det?
  KHliv

  SvarSlet
 4. Hej Liv,

  Tak for gode ord. Det er sjovere at væer gal på skrift end bare i hovedet, det kan anbefales.

  Om du må fotografere narkodart? Ja, det tror jeg da nok du må! Gi' david et kald, tror snart de spiller igen

  kh m

  SvarSlet
 5. hehe .. jeg vil prøve det.

  jeg mødte ham nede til blockparty og han lød som om han var nede med det.

  altgodtherfra///liv

  SvarSlet