onsdag, februar 13, 2008

...ikke opdaget

Jeg troede, at det her blog som fænomen var overstået: Når alle fra Uffe Ellemann til Johnny fra Skjern har en, og hele TV2 hjemmeside er mere eller mindre skiftet ud med egne journalisters marinering i deres egne programmers fortræffeligheder og/eller forglemmelser, så må det vist være tid at lægge en hype alvorligt død.

Og død er hypen da også. I en sådan grad, at det at sige at man har en blog i min opfattelse i dag betragtes på linje med at udtale, at man stadig mener at Windows er the shit hvad angår styreprogrammer eller at Munthe og Simonsen er dansk mode, der rykker.

Du ved - "Jeg er med på beatet"-typen, der slet, slet, slet, SLET ikke er med på noget beat, hverken i 2-, 3-, eller 4-fjerdedelstakt.

Men dre er åbenbart stadig folk, der holder ved at blogge. Og som bliver til noget ved musikken ved at gøre så. Som fx. en af de for to års tid siden notoriske singlebloggere, hvoraf den mest berømte må være min føromtalte tidligere kollega, søde og kloge Charlotte Haase med sin Spacemermaid. Hende med bogen, ja. Dk's første blogroman.

Men en af hendes medsøstre er kaldet Singleton, aka Malene Weyböll, og hun er åbenbart blevet radiovært. Jeg ved ikek på hvad på P3, men Anders som arbejder i web-afdelingen herude hos Aller, kender hende, og fortæller, at det er en slags program med omvendt Hvem vil være millionær-struktur, så vidt jeg kan forstå.

Folk ringer ind, stiller et valgfrit spørgsmål til the artist formerly known as Singleton, og så har hun et kvarter til at svare på det. Alle hjælpemidler er tilladt.

Okay. Ophidsende koncept, umiddelbart. Det minder mig om, hvad jeg ville føle ved at se andre lægge kabale gennem en rude, mens de fik hjælp til det af deres onkel. Ja, jeg ved ikke helt hvorfor. Noget med graden af opfindsomhed og risiko.

Men uanset hvor dødssygt, det lyder, er jeg naturligvis drønfornærmet over ikke at være blevet opdaget på grund af min indsats for blogkulturen i DK.
Om ikke andet for variation og originalitet.

Alle andre bloggere har fandme fået en klumme i en gratisavis eller et kabel-tv-show eller en radiomikrofon at bræge ind i. Eller en bog- eller pladekontrakt, eller et VIP-kort, eller bare et fucking GO-cart! Und-tagen mig!

Jeg mener, hvem andre har både posts om tandlægebesøg, A-kasse, goth-koncerter, Irlands historie og bryllupsangst? Hvem har udleveret sine venner til skade for deres karriere? Hvem har lagt et billede af sig selv op som er så forvrænget, at hendes bror nægter at se på det? Hvem har talt for japansk prinsesse Masakos ret til ikke at føde drengebørn, og hvem har listet de fem mest overpricede ting i verden?

Hvem, spørger jeg bare, sagde vi jeg var...?

Men jeg ved, hvad der er galt. Jeg ved hvorfor jeg ikke er blevet spottet til et job som klummeskribent eller radiovært. Årsagen er dem samme som gør, at det er federe at høre historier fra dine singlesvenners natteliv end fra dine parvenners. Der er mere kusse, kasse og klaver i singlelivet.

Jeg har haft en blog med et parforhold. Og det er singlebloggerne, der ruler bloggosfæren. Der skal være hyppige dates og onenighters galore. Ak ja.

Det har 100% ikke noget at gøre med, at jeg skriver en gang om måneden, og at jeg har tre læsere på de bedste dage.

100%...

5 kommentarer:

 1. Spacemermaid/Charlottefebruar 18, 2008

  Ha Ha :-D Vidste ikke det med "Singleton" andet end at hun skrev for Bazar. Men da jeg skrev for Urban første gang må jeg lige understrege, at jeg boede med en kæreste. Ikke meget single over mig :-) Men skrev som en gal. Det er nok noget med bloggalskaben.

  Og verden: FIND SÅ MARIE. HUN SKRIVER FANTASTISK OG ER MORSOM OG KLOG!!!!! (Hvis du altså vil findes)

  SvarSlet
 2. men jeg har jo været single g jeg er heller ikke opdaget... måske fordi jeg ikke har nogle nævne værdige ekskapader ud i dating og knalderiet for en aften...

  men jeg blev skræmt da jeg sad og læst en tegneserie på nettet http://www.questionablecontent.net/ hvilket minder utroligt meget om mit liv... jeg håber bare at en dag så ender jeg med den lækre gothpige som han har gjort i den tegneserie...

  SvarSlet
 3. ikke bange. verden er egentlig også sjovere i virkeligheden. og du HAR vennner, og det hele er ok. kh mor

  SvarSlet
 4. Hvor skønt a få en hilsen fra sin mor :-D

  Rigtigt godt skrevet – jeg skriver blogen www.woman-hood.com. Du er velkommen til at komme på besøg og læse mine indlæg. Du er også velkommen på min blog www.delightfulpeople.com, den blog handler mest om mode

  SvarSlet
 5. hvorfor ikke:)

  SvarSlet