onsdag, marts 28, 2007

... på arbejde - HELE tiden.

Og derfor ingen blog for alvor pt. Hvis man vil læse "mig", så bør man gå ind på www.oestrogen.dk og søge på "Marie Carsten Pedersen" i søgefunktionen. Så skal I se løjer indenfor tøseuniverset. Det er ren "The Devil Wears Prada", bare uden at jeg er skrumpet til en size 4 (Not at all. Der er frokostordning ude på Aller Press) eller har mistet kærligheden i mit liv(Hvilket egentlig er utroligt. Vi ses stort set kun, når vi vågner om morgenen, men de lyserøde skyer ligger alligevel tæt over landet). Så masser at lave, masser af oplevelser (Jeg fik fx. et kindkys af Ole Henriksen i dag), men ikke meget blogtid. Jeg beklager, men sådan er det lige nu.

Men jeg kan tilgengæld glæde med, at en anden har taget vanten op og er gået til tasterne for alvor: Nikolai har lavet sin blog www.fejerforfolk.blogspot.com om til en filmblog - ja, en af de sagnomspundne, mystiske danske filmblogs, som alle snakker om men ingen ved hvor er, og som Kenneth Plummer bruger som undskyldning for at der ikke er et filmprogram på DR, er nu tilgængelig for jer lige her i mine links!

Og jeg skal love for, at det har gjort manden højaktiv mht. blogging. Netop nu dækker Nikolai Natfilmfestivalen grundigt på sin blog, så hvis I vil læse noget saglig og velskrevet filmkritik med ægte holdninger, plus ha' et par tips til hvad I skal se - eller undgå at se - i festivalens sidste uges tid, så kig derind nu!

Til slut er her tre billeder af Ziggy Stardust, Johnny Cash og Kelly Osbourne.


Ozzy og Sharon kommer også op, hvis altså Ozzy gir' lov.

5 kommentarer:

 1. Jeg har savnet din blog... Det er så lidt at lave andet end arbejde så...

  SvarSlet
 2. hvem er hvem på billederne!? Nah.. det er godt at høre at du trives (sagde hun og lød som måmmór)med dit nye job :) jeg glæder mig til at læse hvad du skriver (og til at kunne begynde at namedroppe for vildt)... "ja, JEG kalder hende altså Marie..." JJ

  SvarSlet
 3. Hej Marie
  - ja, jeg starter altså lige med sådan en helt almindelig indledning, da jeg ikke helt er vant til det her blok noget (jeg ville egentligt også hellere ha’ sendt dig en mail, det ville jeg nok have været mere tryg ved, men sådan fungerer det her jo ikke… og nu vi er i gang med indrømmelserne, så er dette også klippet ind fra word og ikke helt impulsivt skrevet direkte og unplugged, som det vel er meningen…).
  Jeg var inde på Niko’s blok, mens jeg var ved at overspringshandle (fra specialet) og så, at du også blokker – og til min allerstørste glæde fik du mig til at genopdage ”Pandas farvelade”, hvor fantastisk, jeg elskede den slags edu-tainment, da jeg var lille og denne bog var bare den bedste. Ville egentlig bare sige tak for det.
  Og et lille PS om The Devil Wears Prada; det er en interessant pointe den har; bevar din integritet – bare ikke når det gælder din vægt…

  KH Helle (som kender Niko fra gamle dage)

  SvarSlet
 4. Pumitz er tilfreds som johnny Cash... men flere billeder ønskes...

  hmm derudover er det ærgeligt at strichi altid er på arbejde i disse dage... kom noget mere ud og fest med dine brødre... iSÆR Pumitz..

  tataaa

  SvarSlet
 5. Tak Helle - Tak fordi at du også kender 'Pandas farvelade'. Har helt glemt hvor jeg henviser til den henne - er det nogte med at Pandabjørnen trænger til et bad?

  kh marie

  SvarSlet