onsdag, november 08, 2006

..travl igen

Jeg har pludselig fået lidt at se til, efter at jeg har tudet netværket ørene fulde af at jeg havde masser af tid.

Så i dag sidder jeg og skriver til op over begge ører om korte nyheder indenfor det clairvoyante område samt "fænomener", dvs. UFO'er og uhyrer og den slags, til et nyt magasin som min veninde og gamle kollega fra Mediefabrikken Charlotte er blevet redaktør for.

Hun har dog langt, langt mere travlt end jeg, da det er første nummer, og forventningerne er store i det mystiske miljø, siges det. Tror faktisk, hun har haft travlt i mange måneder nu. Ønsker hende held og lykke og god kosmisk energi med det.

Nå, men jeg arbejder altså. Og defor kan jeg ikke lige skrive blog nu i dag, selvom jeg har lyst, men i stedet vil jeg henvise til andre kilder, hvor man kan læse noget med mig.

Fx. optræder jeg i URBAN på fredag - ikke som skribent - men som shopping-guide, bla. til den Erotica-shop jeg nævnte et par poster tilbage. Det handelr basalt set om hvor på Vesterbro jeg lægger mine surt optjente sparepenge og får stykker af tøj og mad til gengæld, men måske vil I synes det er sjovt læse på vej til hverdagen i bussen kl. lort fredag morgen, hvem ved.

Lørdag den 18. kan man også med fordel købe selveste Berlingske Tidende, hvis man vil se mere Marie på tryk, og denne gang har jeg selv ført pennen: En artikel - eller "rejsebrev" - om dengang jeg så min tidligere kung-fu træner Abdul debutere som thaibokser i Thailand.

Artiklen har fået tredjepræmien i Berlingskes rejsebrevskonkurrence "Brev fra det Blå", som jeg skrev troligt til da jeg var lille, og aldrig så megte som hørte fra. Så holdt jeg en fornærmet pause på 15 år, prøvede igen - og vandt en rejse til New York. Som nok byttes til en to-mands tur et sted i Europa, på et tiltrængt tidspunkt. For to.

Så den bliver trykt i Berlingeren den dag, i Rejsesektionen. De andre vindere trykkes også hver lørdag i øjeblikket, og det er værd at læse for at sætte gang i drømmene og minde alle om, at der er en stor verden derude, som vi sagtens kan nå, og sagtens kan forsvinde i for en tid.

Jeg vil faktisk også blive meget glad, hvis nogle læser det.

Kys, m

3 kommentarer:

 1. Hi, i was looking over your blog and didn't
  quite find what I was looking for. I'm looking for
  different ways to earn money... I did find this though...
  a place where you can make some nice extra cash secret shopping.
  I made over $900 last month having fun!
  make extra money

  SvarSlet
 2. Sejt - du er blevet ramt af en reklame-robot!

  Jeg læste din shoppingguide i urban og gik helt i stå efter undertøjet...

  Meget skamløst...

  SvarSlet
 3. Det virker som en 1005 fed idé, ham anonymous kommer med. Jeg hopper klart på vognen. Er i friske? Nu skal vi være rige som Jill Riskær

  SvarSlet